Известие

Collapse
No announcement yet.

Ужасна нафта! Добавки-ползвате ли и какви ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от krasy k
    Сипах това дето ми показа във форума santo_traficante . Ръснах 20 лв. и това е -ще чакам ,но не ме плаши с още 20лв.
    споко ефект ще има
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от pinko
      Първоначално публикувано от krasy k
      Даже и ОМВ няма. Абе загубен град ама какво да правя . Ще търся в ОМВ - Плевен . Дано има там. А за биодизела съм чувал ,но ме е страх да сипвам, че нали било опасно с това парфюмирано ОЛИО да се кара. А тези Биодриймс даже не ги знам кои са и къде са
      http://www.biodreams.bg/index.php

2 коли с комън-рейл съм карал с техния дизел, общо над 20 000 км. Никакви проблеми.

В момента три коли на семейството се движат с тоя биодизел - Волвото XC90 на баща ми, Тойотата Авенсис Д-4Д на майка ми и моята Алфа.
      А зимата как е?
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от pinko

http://www.biodreams.bg/index.php

2 коли с комън-рейл съм карал с техния дизел, общо над 20 000 км. Никакви проблеми.

В момента три коли на семейството се движат с тоя биодизел - Волвото XC90 на баща ми, Тойотата Авенсис Д-4Д на майка ми и моята Алфа.
        Колега я кажи нещо повече за биодизела, от къде го сипваш и каквато информация имаш че аз поизчетох туй онуй ама....... нещо ме е страх да сипя

Comment

Нали и аз това казах, но май никой нищо незнае ,а само е чувал/като нас/ Хайде бе хора дайте инфо къде го има тоя биодизел,по-евтин ли е, по-добър ли е............Няма да говорим за екологичния ефект щото много еколози ще се съберат предизборно
          Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

казват че с биодизел колата не върви тва верно ли е.?

Comment

Working...
            X